mandag 24. november 2014

Verden er ikke det vi tror den er.

Hvordan følelser påverker kroppen?
Først vi må etablere et universelt sannhet.  Alt i eksistensen har eget frekvens.  Denne frekvenser møter våre sanser i form av lyd, lys, lukt eller ved å røre,  så blir den overført til og sammenlignet med referanser som er lageret i hjerne i form av frekvenser. Enklt fattet, slik dannes det minner, og slikt klarer bevisstheten å plassere oss I miljøetvi befinneross i. Dette gjelder også sjelen og energien som bor i kroppen. Den kummensere med sitt felt ved å send og møta frekvenser. 
Det er stor forskjell mellom denne verden vi lever i og vår oppfatning av den. Dette er enklt å observere i fasonger der språklig misforståelser oppstår. Samt forskjellen mellom virkelighet og oppfatning er mye større og sammensatt enn det vi er komfortable med å innrømme.  
Hver av oss avbilder egen oppfatning av miljøet de levere i. 
Det finnes ikke to mennesker med helt lik oppfatning av samme virkelighet. Dette faller som følger på erfaringer, og evnen til å filtrering av mottatte innhold, og arkivering av referanser, og selvsagt valgene vi tar som følgen til oppfatningene vi danner.
Ifra fødselsdagen ble vi trent til å betrakte sannhet baser på samfunnets tradisjoner og normer. 
Fra første dag ble barn trent for å betrake verden i samsvar med samfunnet rammer. Samt å straffe de som avbilder virkeligheten uten om samfunnets rammer.
Med andre ord, vi ser verden som vi ble trent å se den, og ikke nødvendigvis som den er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar